23/11/12

Fiat: Παρουσιάζει τεχνολογία για άτομα με ειδικές ικανότητες

Tην εξελιγμένη τεχνολογία κινητικότητας που έχει αναπτύξει για τη οδηγική βοήθεια των ατόμων με ειδικές ικανότητες, παρουσιάζει η Fiat στην Κίνα.

Η Fiat παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Κίνα, την εξελιγμένη τεχνολογία κινητικότητας (mobility technology) που έχει αναπτύξει για τη οδηγική βοήθεια των ατόμων με ειδικές ικανότητες, συμμετέχοντας στη έκθεση Care and Rehabilitation 2012 (Έκθεση Φροντίδας και Αποκατάστασης) που θα γίνει στο Πεκίνο, παρουσιάζοντας ένα ειδικά διαμορφωμένο Fiat Viaggio που θα επιτρέπει στους οδηγούς με κινητικές δυσκολίες να οδηγήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

H έκθεση που θα πραγματοποιηθεί ως τέλος του 2012 σε χώρο 11.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει προσελκύσει ήδη πάνω από 240 συμμετέχοντες από 16 χώρες, ενώ χορηγείται από την China Disabled Persons’ Federation και την National Ageing Committee (Ένωση Ατόμων με κινητικές δυσκολίες Κίνας και την Εθνική Επιτροπή Γήρανσης), έχοντας την υποστήριξη του Κινεζικού Υπουργείου Υγείας και άλλων 10 σημαντικών Υπουργείων.

Η Fiat, έχοντας ως κύριο μέλημα την διευκόλυνση της κινητικότητας όλων, είναι στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης τεχνολογιών που παρέχουν αυτονομία σε οδηγούς με μειωμένη ικανότητα από το 1995, όποτε και ξεκίνησε το ειδικό πρόγραμμα αυτονομίας. Τα Κέντρα Κινητικότητας (Mobility Center) της Fiat έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις μεγάλες και παγκόσμιες αγορές ώστε να βοηθούν τους οδηγούς και να εξυπηρετούν τις οδηγικές ανάγκες τους.


Aπό το advertising.gr